Masterclasses

Als advocaat ben je in elke zaak ook zelf een succesfactor. Jezelf blijven ontwikkelen is daarom pure noodzaak. Je kennis en vaardigheden zijn belangrijk, maar pas écht van waarde als je ze slim en strategisch weet in te zetten. De masterclasses van Loods Academy ondersteunen je daarbij.


Nieuw! Strategisch en effectief procederen in het jeugdrecht.
Meer informatie…

Leer van de besten

Met onze masterclasses leer je van de besten in hun vakgebied. Ze scherpen je kennis aan en gaan dieper in op specialistische vraagstukken uit jouw praktijk. Je zet jezelf op voorsprong met waardevolle juridische én strategische oplossingen. Zodat je in jouw zaken het verschil blijft maken.

Kennis is essentieel, maar de praktijk zal het leren. In onze masterclasses komen ze samen.

De kracht van de groep

Bij Loods Academy zijn we overtuigd van de aanzienlijke meerwaarde van persoonlijk contact. Van de kracht van de groep. Samen in een ontspannen setting ervaringen uitwisselen, leren en relativeren. Want waar bevlogen vakgenoten bij elkaar komen, daar borrelt de inspiratie en groeit de wijsheid. Zo til je elkaar naar een nog hoger niveau.

Live, want daar kan geen online sessie tegenop

Geen beter contact dan persoonlijk contact. Daarom zijn onze masterclasses en intervisies bij voorkeur live. Liefst op een mooie locatie, weg van je kantoor. Dat kost wat meer tijd en moeite, maar het levert ook veel op. Je zoomt letterlijk en figuurlijk even uit. De beste manier om een frisse blik op je zaken te krijgen.


Bij Loods Academy haal je het beste uit jezelf en je vak.

Toch liever in-house?

Kun je met je team niet naar een masterclass op een externe locatie? Dan organiseren we een alternatief: de in-house masterclass. Lees meer over ons maatwerk.

Loods Masterclasses

  • Over bijzondere juridische zaken onderwerpen. Verdiepend.

  • Toegesneden op jouw praktijk. Vernieuwend.

  • Samen met topdocenten en mede-specialisten. Enthousiasmerend.

  • Je kwaliteiten en vaardigheden ontwikkelen. Verrijkend.

  • In een inspirerende setting. Verfrissend.