Masterclasses

Inhoud eerst

Loods Academy gaat voor de inhoud. Met vraagstukken die uit de praktijk van specialisten zijn gegrepen. Samen met topwetenschappers verdiepen wij ons daarin. We bieden vervolgens juridische én strategische oplossingen die bruikbaar zijn in de praktijk van iedere dag.


Innovatief en creatief: Oplossingen van topdocenten. Direct toegepast op jouw praktijk.

De kracht van samen

Loods Academy gaat voor de grote meerwaarde van persoonlijk contact. Voor de kracht van de groep. Want waar bevlogen vakgenoten bij elkaar komen, daar doe je inspiratie op. In een ontspannen setting ervaringen uitwisselen, leren en relativeren met elkaar. Zo tillen we elkaar naar een nog hoger niveau.

Live, want daar kan geen online sessie tegenop.

In coronatijd hebben we allemaal moeten schakelen. Thuiswerken, online overleg en digitale zittingen zijn niet meer weg te denken.

Heb jij in deze tijd ook ervaren hoe belangrijk het is om onder de mensen te zijn? Elkaar echt in de ogen te kijken en aan te kunnen voelen? Om dit effect maximaal te faciliteren vindt ons onderwijs altijd fysiek plaats.


Bij Loods Academy haal je het beste uit jezelf en je vak. Op een aanstekelijke manier.

Buiten (de comfortzone)

Onze intervisies en masterclasses vinden plaats in een ontspannen setting met gelijkgestemden. Liefst op een mooie locatie, weg van je kantoor. Dat kost je wat meer tijd en moeite. Maar het levert ook extra veel op. Je zoomt letterlijk en figuurlijk even uit. Ideaal om een frisse blik op je zaken te ontwikkelen.

Kun je er met je team niet tussenuit en organiseer je daarom liever een in-house intervisie of masterclass? Dat kan ook. Dan laten we de frisse wind uit een andere hoek waaien. Lees hier verder over ons maatwerk.