Loods Academy

Loods Academy is een groei- en ontmoetingsplek voor ervaren advocaten. Alle intervisies en masterclasses zijn gericht op verdere verdieping en groei. En op het vertalen van juridische kennis naar de weerbarstige praktijk. Zodat je verrijkt met waardevolle nieuwe inzichten, strategieën en contacten het verschil kunt blijven maken.

Waar we voor staan

  1. Loods Academy is een groeiplek voor advocaten. Wie groeit kan meer bijdragen. En dat geeft zin en betekenis aan je werk en je leven.
  2. We zijn een ontmoetingsplek voor gelijkgestemde vakgenoten. Geen online sessies, maar live bijeenkomsten. Het persoonlijke contact nodigt uit tot écht ontmoeten, uitwisselen en delen. Dit groepsproces is van absolute meerwaarde.
  3. We boren je denkkracht, je creativiteit en potentieel aan. We vertalen je dilemma’s naar strategische oplossingen. Want leren is zoveel meer dan juridische kennis opdoen.
  4. We begeleiden én volgen de groep. Bij ons geen standaard aanpak. We luisteren goed naar wat de groep nodig heeft en passen de methode daar naadloos op aan. Zo ontstaan de beste inzichten, oplossingen en nieuwe ideeën.
  5. We brengen je mentaal in beweging om het beste uit je zelf te halen. Je verrijkt jezelf en je netwerk en krijgt een frisse blik op je zaken. En dat voel je.


Je neemt zoveel meer dan punten mee naar huis.

Het team

Loods Academy is opgericht door Annelies Sennef, Danielle van den Hoogen en Hanno Wols. Zelf ervaren advocaten en ondernemers met een aanstekelijke passie voor hun mooie, intensieve vak.

Gedreven als ze zijn ontwikkelen ze wat ze zelf niet kunnen vinden in het bestaande aanbod: gespecialiseerde begeleiding van gestructureerde feedback en masterclasses met inhoud en verdieping van de interactie. Bijeenkomsten die raken, inspireren en voeden. Met een flinke dosis relativerende humor ook. Die je met stip in je agenda zet omdat je ze niet wilt missen.

Ambities realiseren

“We hebben een schat aan praktijk- en levenservaring en weten hoe belangrijk verbinding met én tussen mensen is. In onze programma’s zorgen we daarom voor de interactie die nodig is om die verbinding te activeren en de wijsheid van de groep maximaal te benutten. Zo dragen we bij aan de persoonlijke en professionele ontwikkeling van onze vakgenoten en helpen we ambities van mensen en organisaties te realiseren.”

~ Annelies, Danielle en Hanno

Alvast even kennismaken

Annelies Sennef
Annelies SennefAnalytisch, creatief, strategisch, resultaatgericht, enthousiasmerend.
Danielle van den Hoogen
Danielle van den HoogenScherp, inhoudelijk, pragmatisch, verbindend, humoristisch.
Hanno Wols
Hanno WolsGeïnteresseerd, onderzoekend, doelgericht, praktisch, relatiegericht.

Loods Academy werkt met een netwerk van intervisiebegeleiders en professionals die we op basis van hun specifieke kennis, rechtsgebied, thema of regio inzetten.