Maatwerk

Kennis en ervaring zijn essentieel om het maximale uit je kantoorgenoten of maatschap te halen. Loods Academy ondersteunt je daarbij. Met maatwerk en in-company programma’s om je (team)ambities te realiseren en het verschil te blijven maken.

Strategische intervisie

Bij maatwerk intervisie staat de situatie van jouw kantoor of maatschap centraal. In overleg kijken we welke thema’s er spelen, waar aandacht nodig is en welke intervisievorm het beste past. Dit vergroot de kennis en de betrokkenheid van de deelnemers en hun motivatie om bij te dragen aan de resultaten van de organisatie.


Zo tillen we elkaar naar een nog hoger niveau.

Specialistische masterclasses

Voor specialistenverenigingen organiseren we masterclasses op maat. Samen kijken we wat er in je vakgebied speelt en ontwikkelen we een praktijkgerichte en aanstekelijke masterclass die daar naadloos op aansluit. Uiteraard gegeven door de besten in hun vakgebied. Een mooie vorm van binding aan je vereniging.

Intervisie & masterclass duo

Op zoek naar verdieping en verbinding? Ga dan voor een combinatie van intervisie en masterclass. Verrijkend en verrassend leuk ook. Deelnemers gaan geïnspireerd en opgeladen naar huis en weten elkaar na zo’n dag nog beter te vinden.

Een intervisiesessie of masterclass organiseren?