Intervisie

Intervisie is een must. Het levert je als advocaat opleidingspunten op en het telt mee voor het behalen van de jaarlijkse kwaliteitstoetsen. Er zijn aanbieders genoeg.

Wil je vooral efficiënt online je punten halen? Onze intervisiebegeleiders zijn zelf actief in de advocatuur en houden ook graag de vaart erin. Met humor en luchtigheid creëren zij online een prettige sfeer. Vanuit hun ervaring hebben zij altijd bruikbare onderwerpen bij de hand. Schrijf hier in op één van de data die al openstaan.

Wil je live sparren met gelijkgestemde vakgenoten en de diepte ingaan om in je vak op voorsprong te blijven? Lees dan gerust even verder en verken hoe we wij werken. Hier kun je ook direct contact met ons opnemen.


Jezelf verrijken en je ambities waarmaken

De kennis van de groep maximaal benutten

Wat is intervisie precies? De Nederlandse orde van advocaten omschrijft intervisie als gestructureerde feedback binnen een groep vakgenoten, met als doel te leren van elkaars ervaringen, successen, problemen en uitdagingen.

De intervisies van Loods Academy zijn gericht op het maximaal benutten van de eigen én de collectieve denkkracht en creativiteit. Door te leren van anderen en kritisch te blijven op je eigen denkpatronen, werkwijzen en keuzes ontstaan waardevolle nieuwe inzichten, strategieën en oplossingen. De interacties met gelijkgestemde vakgenoten geven je bovendien energie.


Met elkaar vonden we snel de heldere kern van een complexe zaak.

Van professionals voor professionals

We verzorgen onze intervisies voor ervaren advocaten. Voor maatschappen, kantoorgenoten en voor groepen deelnemers die elkaar nog niet kennen (open inschrijving) en er vol voor gaan. Het is verrassend wat er dan ontstaat.

Onze gecertificeerde intervisiebegeleiders zijn ervaren professionals uit het juridische werkveld. Ze stroomlijnen de gesprekken en boren de kwaliteiten, inzichten en wijsheid van de groep aan. Ze benutten de overeenkomsten én de verschillen die elkaar versterken. En creëren een setting waarin deelnemers onderling gemakkelijk verbinding leggen, zodat de openheid ontstaat die voor optimale kruisbestuiving zorgt.

Live, want daar kan geen online sessie tegenop

Geen beter contact dan persoonlijk contact. Zeker als het gaat om de aandacht vast te houden. Om te verbinden en echt de diepte in te gaan. Daarom zijn de intervisies en masterclasses van Loods Academy bij voorkeur live. Liefst op een mooie locatie, weg van je kantoor. Dat kost wat meer tijd en moeite, maar het levert je ook veel op. Je zoomt letterlijk en figuurlijk even uit. De beste manier om een frisse blik op je zaken te krijgen.

Zoek je aansluiting bij een intervisiegroep?

Toch liever in-house?

Kun je met je team niet naar een externe locatie? Dan organiseren we een alternatief: de in-house intervisie. Lees meer over ons maatwerk.

Loods Intervisie

  • Je expertise verbreden en verdiepen. Verrijkend.

  • Sparren met ervaren vakgenoten over juridische én strategische oplossingen. Inspirerend.

  • Je toolbox vergroten. Uitdagend.

  • Op een mooie locatie met een gelijkgestemden. Verfrissend.

  • Je netwerk vergroten. Verbindend.