Gestructureerd intercollegiaal overleg

Wil je de juridische inhoud van je werk in de gedachtenwisseling met collega’s kunnen bespreken? Kies dan bij het behalen van de Kwaliteitstoetsen voor gestructureerd collegiaal overleg; GIO.

GIO is een vorm van kwaliteitsbevorderend overleg waarbij je vraagstukken bespreekt die betrekking hebben op je dagelijks werk. Hierbij kunnen zowel juridische als niet-juridische aspecten van jouw praktijk aan de orde komen. Zo betrek je verschillende aspecten van je professionele ontwikkeling bij het overleg.

GIO kun je eenvoudig zelf organiseren; binnen kantoor of met een groep collega’s. Je hebt geen gecertificeerd begeleider nodig.


Waarom zou je Loods Academy dan toch inschakelen?

Concentratie en verdieping

Vind jij het in een vergadering of een brainstorm prettig als je gewoon kunt deelnemen en je niet met het verloop van het gesprek en alle randvoorwaarden hoeft bezig te houden? Vinden de deelnemers aan jouw overleg het ook prettig om zich allemaal op het gesprek te kunnen richten?

In dat geval verzorgen wij met veel plezier de begeleiding.

De meeste groepen die voor GIO hebben gekozen zijn inmiddels meer dan een jaar onderweg. Zoek je verdieping van de gesprekken in je groep? Ook dan helpen onze gespreksleiders je graag verder. Er zijn allerlei mogelijkheden.

Je kunt je GIO bijvoorbeeld een aantal malen door ons laten begeleiden. En wat denk je van een workshop van een middag waarin we verschillende gesprektechnieken met de groep beproeven? Wij verzorgen ook het verslag en jullie gaan met nieuwe inspiratie en de benodigde kwaliteitspunten naar huis.

Maatwerk op kantoor

Wil je het inhoudelijk overleg binnen je team of expertisegroep naar een hoger niveau tillen? Laat onze gecertificeerde gespreksleiders jou en je collega’s dan faciliteren bij het creëren van inspirerend en verdiepend onderling overleg.

Is je interesse gewekt? Neem hier contact met ons op, dan maken we graag kennis.

  • Ook de juridische inhoud komt aan bod. Bredere context

  • Professionele begeleiding. Effectief

  • Nieuwe gesprektechnieken. Vernieuwend

  • In een ontspannen setting. Vertrouwd