Peer review

Wil jij volledig gelijkwaardig sparren met een ervaren vakgenoot over je praktijk? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Een peer review is een prachtige kans om in één keer alle acht verplichte jaarlijkse punten voor de Kwaliteitstoetsen te halen. Je scoort tegelijkertijd ook direct vier niet-juridische PO-punten. Dit alles terwijl jij zelf bepaalt wanneer het jou past om je peer review te plannen.

Geen rode pen

Aan de hand van vijf dossiers kijk je samen met een gecertificeerde reviewer naar de opbouw van je praktijk. Vergeet de auditor met de rode pen en elk ‘examengevoel’. De reviewer is geen auditor, maar een collega met een constructieve en open mindset.

Efficiënt

Heb je weinig tijd? Of heb je bijvoorbeeld nog geen intervisie of GIO kunnen bijwonen? Dan is peer review een prettige én efficiënte oplossing. Een peer review neemt niet veel van je tijd. Terwijl de reviewer de dossiers bekijkt, kan jij doorwerken. Het review gesprek duurt ongeveer een uur en kan ook online plaatsvinden.


“Vaak geeft een review het beste weer wat je kunt verwachten”

Review

“Ik heb in april 2022 peer review gevolgd bij Danielle van den Hoogen. Dit is mij heel goed bevallen omdat zij als een sparringpartner meedacht en tips gaf hoe ik mijn werk en mijn kantoororganisatie nog beter invulling kan geven. Ik had op geen enkel moment het idee dat ik werd beoordeeld of werd bekritiseerd. Het gesprek was van meet af aan informeel maar toch ging het op een subtiele en constructieve wijze steeds over de verschillende dossiers die zij had bekeken als basis voor ons gesprek. Net als de meeste advocaten zag ik er enigszins tegenop om een andere advocaat in mijn keuken te laten kijken, maar ik heb er ontzettend veel van geleerd. Ik kan peer review in het algemeen alleen aanbevelen maar in het bijzonder zoals Danielle daar invulling aan geeft.”

Is je interesse gewekt? Neem hier contact met ons op, dan maken we graag kennis.

Loods peer review

  • Speciaal gericht op de ontwikkeling van jouw praktijk. Vernieuwend
  • Gelijkwaardig overleg met een ervaren vakgenoot Coachend
  • Bij jou op kantoor Effectief
  • Opbouwende feedback Toekomstgericht.
  • In een ontspannen setting. Verfrissend