Team

Stip

Loods Academy is een ontmoetingsplek voor advocaten die graag investeren in zichzelf. De Academy is opgericht door Annelies Sennef, Danielle van den Hoogen en Hanno Wols. Zelf ervaren advocaten en ondernemers met een aanstekelijke passie voor hun mooie, intensieve vak.

Gedreven als ze zijn hebben ze ontwikkeld wat ze zelf niet konden vinden in het bestaande aanbod: intervisies en masterclasses met specialistische inhoud en verdieping van de interactie. Bijeenkomsten die raken, inspireren, voeden, met een flinke dosis relativerende humor. En die je met stip in je agenda zet omdat je ze niet wilt missen.


“Bij ons neem je veel meer dan alleen de punten mee naar huis.”

Annelies, Danielle, Hanno

Even kennismaken

Allemaal hebben wij de nodige praktijk- en levenservaring opgedaan en weten wij als geen ander hoe belangrijk een energieke verbinding met – én tussen mensen is.  Wij creëren de interactie die nodig is om die verbinding te activeren. Dat doen we mede vanuit onze eigen gedrevenheid om op een vernieuwende manier bij te dragen aan persoonlijke, professionele ontwikkeling van onze collega’s.

Annelies Sennef
Annelies SennefAnalytisch, creatief, strategisch, resultaatgericht, enthousiasmerend.
Danielle van den Hoogen
Danielle van den HoogenScherp, inhoudelijk, pragmatisch, verbindend, humoristisch.
Hanno Wols
Hanno WolsGeïnteresseerd, onderzoekend, doelgericht, praktisch, relatiegericht.

Bij Loods Academy werken we met een netwerk van intervisiebegeleiders en professionals die we op basis van hun specifieke kennis, rechtsgebied, thema of regio inzetten.